Milestone


Välkommen till Mediateknik – din Milestonepartner för professionell kameraövervakning.

Vår expertis på CCTV-system kan hjälpa dig att säkra ditt företag eller annan egendom på ett tillförlitligt sätt. Vi är stolta över att vara en certifierad partner till danska Milestone, världsledande inom CCTV-plattformar.

Fördelarna med CCTV är många. Användning av övervakningskameror minskar brottsligheten, öka säkerheten för dina anställda, skydda dina tillgångar och mycket mer. Genom att använda Milestone-plattformen får du tillgång till den senaste tekniken för CCTV-övervakning, med högsta kvalitet och säkerhet.

Vårt team av experter på Milestoneplattformen kan hjälpa dig att välja rätt CCTV-system för dina behov och installera det på ett professionellt sätt. Vi kan också erbjuda support och underhåll för att säkerställa att ditt CCTV-system alltid fungerar som det ska.

AI

På Mediateknik är vi stolta över att erbjuda vår egen molntjänst, MEDcloud, som baserar sig på Milestones plattform. Genom vår molntjänst kan du lagra dina övervakningsvideor på ett säkert och tillförlitligt sätt, med tillgång till senaste AI-tekniken. Våra Milestoneplattformar uppdateras kontinuerligt och vi adderar nya AI funktioner hela tiden. Detta innebär att du som kund alltid har ett toppmodernt system.

Våra intelligenta AI-tjänster kan hjälpa dig att effektivisera ditt CCTV-system genom att automatisera vissa processer, såsom ansiktsigenkänning och rörelsedetektion. På så sätt kan du snabbt och enkelt hitta relevanta klipp när det behövs, vilket sparar både tid och pengar. Detta är också positivt ur GDPR-synpunkt då genomsökning av inspelat material går mycket fortare och blir betydligt mer träffsäker. Oskyldiga exponeras i mycket mindre grad.

Dessutom kan vår molntjänst hjälpa dig att hantera dina övervakningsklipp via Milestone-appen på ett enkelt och smidigt sätt. Du kan enkelt söka igenom dina lagrade videor från var som helst och när som helst, vilket ger dig fullständig kontroll över ditt CCTV-system.

Vår molntjänst är utformad för att vara enkel att använda och integreras sömlöst med dina befintliga CCTV-system. Vårt team av experter kan hjälpa dig att välja rätt molnlösning för dina behov och ge dig den support och hjälp du behöver för att komma igång.

Milestone

Milestone Systems är en global leverantör av öppen plattform för videosäkerhet, som grundades i Danmark år 1998. Företaget har specialiserat sig på utveckling av Video Management Software (VMS) och har vuxit till en av de största aktörerna inom branschen.

Milestones VMS-plattformar används av organisationer över hela världen, inklusive regeringar, företag, universitet, detaljhandeln och transportindustrin, för att övervaka och hantera säkerhetssystem. Plattformen stöder ett brett utbud av IP-kameror och andra enheter från olika tillverkare, vilket ger kunderna en flexibel och skräddarsydd lösning för sina specifika behov.

Företaget har sitt huvudkontor i Brøndby i Danmark, men har även kontor och partners över hela världen. Milestone Systems blev förvärvat av Canon-gruppen år 2014 och är idag en del av deras globala nätverk av företag.

.

Varför välja Mediateknik och Milestone?

-Kameraövervakning är ett effektivt sätt att skapa säkerhet och trygghet

-Milestone världsledande CCTV-plattform med stort fokus på cybersäkerhet

-Molntjänster som ständigt utvecklas. Molnet hostas i säker datahall i Varberg, Sverige.

-Milestone, en öppen plattform med massor av plug in och AI tjänster.

-Milestone inte bara övervakning. Med AI kan massor av data samlas in. T.ex heatmaps, flödesmätning, trafikmätning osv.osv

-Mobilapp

-Mediateknik har arbetat med kameraövervakning i mer än 30 år och är certifierade enligt SSF 1601 

.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vår molntjänst i kombination med Milestone kan hjälpa dig att säkra ditt företag på ett smart och effektivt sätt. Fler än 1200 företag använder dagligen en eller flera tjänster från MED-Mediateknik.

Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast.