Wi-Fi


Som en direkt förlängning av en fiberinkoppling verkar det trådlösa nätverket, Wi-Fi.  Idag ställer vi, i stort sett, samma krav på ett trådlöst nätverk som på ett traditionellt ”trådat”.  Snabbhet, säkerhet, kapacitet är såklart självklara ingredienser.

Överlåt därför WiFi-installation till din Internetoperatör och låt oss ta ansvar hela vägen. Detta innebär också att vi sköter konfiguration, uppdateringar samt service och underhåll. Systemen kan vi dessutom managera och felsöka på distans vilket innebär snabb och effektiv hjälp när man behöver den.  Wi-Fi bygger, i grund och botten, på radiovågor, något vi på MED-Mediateknik har arbetat med i över 40 år!

.

Erbjud dina kunder och gäster fri Wi-Fi

Som en förlängning till våra bredbandstjänster levererar och installerar vi Ubiquiti professionella Wi-Fi-system. När vårt bredband skall täcka stora ytor,  men också hantera många användare är tillförlitlighet och hög prestanda ett krav. Ubiquitis system lämpar sig såväl till byggnader med speciella förhållanden som till stora utomhusområden.

Exempel på anläggningar

-Campingplatser

-Kontor

-Butiker

-Hotell

-Fabrik

-Lager

-Golfklubbar

-Idrottsanläggningar av olika slag.

Vi kan också erbjuda tillfälliga lösningar för event, mässor, marknader m.m.

.

.

RADIOLÄNK

Det finns tillfällen då man behöver transportera en signal lite längre sträckor och terräng samt avstånd gör det svårt att gräva ner kablage. Då kan en radiolänk vara lösningen. Ett prisvärt alternativ är att med hjälp av radiovågor skicka Internetkapacitet mellan olika platser. Denna teknik kan med fördel användas på t.ex jordbruk, större campingplatser, golfbanor.

Kontakta oss på 0340-679290 eller fyll i formuläret nedan för mer information.

Kontakta mig gärna angående professionell WiFi