CCTV, KAMERA

För alla situationer

Kameran blir en allt viktigare del av samhället. Med ny teknik kan en kamera utföra väldigt många funktioner som t.ex.

-övervaka

-ha en “lugnande” effekt

-räkna

-ge en överblick

-återskapa händelser

-hålla ett öga på verksamheten, hemmet, lokalen

-visa upp

-känna igen

-och mycket mer

Oavsett om ditt företag söker en avancerad övervakningsanläggning eller en enkel “håll koll”-app till din mobil, så kan vi hjälpa dig. Med över 30 års erfarenhet av kameraövervakning och samarbete med världsledande aktörer såsom svenska Axis, Milestone och Genetec kan vi tillgodose alla behov.

AXIS PROFESSIONELL KAMERAUTRUSTNING

Svenska Axis är världsledande inom CCTV, professionell kameraövervakning.

Axis är marknadsledande inom nätverksvideo. De uppfann världens första nätverkskamera 1996 och har sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Axis har gett miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att fylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Axis har, tillsammans med sina 90 000 partner i 179 länder, levererat en mängd banbrytande produkter och många branschgenombrott. Vi på MED  är stolta över att kunna erbjuda i stort sett hela Axis sortiment av kameror, tillbehör och mjukvaror. Vi är av Axies certifierad partner och vi har installerat tusentals kameror genom åren.  Allt ifrån enkla enkla vandalsäkra domekameror till avancerade PTZ-kameror. Vi projekterar, marknadsför och installerar.

.

Även om säkerhet kanske är det första man tänker på när det gäller CCTV, så finns en rad andra användningsområden. Kameror kan:

-Räkna Klicka här för video

-Mäta (t.ex hur rör sig personer inom ett visst område)

-Känna igen (Bestämma  kön och ålder på personer som passerar en kamera och sammanställa statistik) Klicka här för video

-Läsa (t.ex läsa och känna igen registreringsnummer för t.ex parkering i garage. Klicka här för video

.

För att kunna presentera bästa kundupplevelse så har Axis tagit fram ett gediget sortiment av kringutrustning som bl.a. innefattar:

-Radardetektorer för att kunna upptäcka rörelse utanför privatområde utan identifiering. Klicka här för video

-Värmekameror som lokaliserar utan att identifiera. Klicka här för video

-Högtalare för tvåvägskommunikation. Klicka här för video

                                                         

MILESTONE

Milestones  plattformar för CCTV är världsledande.

När kraven på säkerhet, teknik och pålitlighet är höga finns inga genvägar eller kompromisser. Bland vår personal finns kompetenta CCTV-ingenjörer och skickliga installatörer som säkerställer högsta kvalitet oavsett storlek på anläggning. Samarbetet med Axis och Milestoneinnebär  att vi alltid har tillgång till den senaste tekniken på marknaden. Bland våra kunder återfinns dagligvaruhandel, bensinstationer, restauranger, transportföretag, lager m.m. Vi har en gedigen referenslista att “luta oss mot”.

Då bildkvaliteten i våra kameror hela tiden utvecklas krävs också relevant bredbandskapacitet. MED är såväl bredbandsoperatör som nätverksinstallatör vilket gör oss unika i ett helhetsperspektiv.

Våra kamerasystem kan indelas i 3 kategorier.

Lokala

-Vi installerar kameror samt server lokalt. All lagring sker på plats. Åtkomst via Internet att genom mobilapp eller PC få tillgång till inspelat material eller titta live på distans.

Semihostade

-Vi installerar kameror samt en server på plats. Lagring sker på plats men backup skickas till vår säkra datahall som övervakas 24/7. Åtkomst via Internet att genom mobilapp eller PC få tillgång till inspelat material eller titta live på distans. Fördelen med en semihostad anläggning är att ni alltid har en kopia på inspelat material utanför egen byggnad.

Fiberanslutning rekommenderas

Fullhostade

-Vi installerar endast kameror på plats. Dessa ansluts till vårt eget moln i säker datahall som övervakas 24/7. Åtkomst till inspelat material, appar och liveinspelning sker via molnet. Lokal back up kan installeras.

Fördel med så lite hårdvara som möjligt på plats. Fiberanslutning är ett krav.  Kameror på olika geografiska platser kan  bindas ihop till ett system.

Vilket är bäst för ditt företag?

Vi gör kostnadsfria analyser och kommer med rekommendationer. Kontakta oss på 0340-679290 eller fyll i formuläret nedan.

Kontakta mig gärna angående CCTV

Internet

Stabilt Internet via stadsnät, lan-lan eller svartfiber. 

Telefoni

Funktionell molntelefoni med fast och mobilt i samma växel.

CCTV-kamera

Övervakningskameror, ett enkelt och tryggt sätt att hålla koll.

Serverhall

Datacenter i absolut toppklass. Förvara din data hos oss. 

MEDview

Marknadsför din verksamhet live. Högkvalitativ webstream.

WiFi för
hela företaget

Nu kan vi leverera dina fibertjänster som telefoni, internet och TV. Vi hjälper er hela vägen från abonemang till installation.

Installation

När man väljer operatör kan det vara tryggt att veta det finns rikitg kompetens att tillgå.

Övrigt

Vi på Mediateknik ser ny teknik som en möjlighet till utveckling.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig !