Kameraövervakning med AI – Mediateknik Molnbaserade CCTV-tjänster

Välkommen till Mediateknik – din partner för molnbaserade CCTV-tjänster med AI och den senaste tekniken inom säkerhet.

Vad är Kameraövervakning med AI?

Kameraövervakning med AI representerar den mest innovativa metoden för att övervaka och skydda omgivningen. Genom att utnyttja artificiell intelligens är kameraövervakningssystem nu kapabla att automatisera identifieringen och hanteringen av säkerhetshot. Dessa system kan också extrahera värdefull affärsinsikt genom avancerad analys av beteendemönster och händelser.

Med vår avancerade teknik för kameraövervakning med AI är vi redo att revolutionera säkerhetsbranschen. Genom att kombinera kameror och AI-teknik kan vi erbjuda en proaktiv och effektiv lösning för att skydda ditt hem, företag eller egendom. Vår kameraövervakning med AI är mer än bara en reaktiv åtgärd; den är en intelligent, förebyggande lösning för att säkerställa din trygghet.

Vårt team av experter är specialiserade på att implementera och anpassa kameraövervakningssystem med AI-teknik för dina specifika behov. Oavsett om du vill övervaka din fastighet dygnet runt eller utvinna värdefull data för att förbättra din verksamhet, kan vi hjälpa dig.

För att uppnå den mest effektiva och pålitliga kameraövervakningen med AI, kontakta oss idag. Vi är din pålitliga partner för att säkerställa en säkrare och mer effektiv övervakning av din omgivning.”

Denna version av texten inkluderar nyckelordet ”kameraövervakning med AI” och relaterade termer för att förbättra dess SEO-optimering och synlighet för sökningar som är relevanta för detta ämne.

Fördelar med Mediatekniks molnbaserade CCTV-tjänster

AI-applikationer för övervakning

Vi är stolta över att erbjuda en molntjänst, MEDcloud, som baseras på en toppmodern Milestoneplattform. Denna plattform kombinerar lagringsutrymme, AI-applikationer och streamingtjänster för att ge en omfattande övervakningslösning. AI, eller artificiell intelligens, revolutionerar kameraövervakningsområdet. Inte bara kan vi automatisera processer som ansiktsigenkänning, men också avancerade funktioner som rörelsedetektion och beteendeanalys. Dessa AI-drivna funktioner gör det enklare för användare att snabbt filtrera igenom timmar av videomaterial och hitta relevanta klipp, vilket sparar både tid och ansträngning.

Säkerhet och kvalitet med MEDcloud

När det gäller övervakning, står säkerhet och kvalitet i centrum för allt vi gör. Vår molnbaserade lösning, MEDcloud, erbjuder inte bara bekvämligheten av fjärråtkomst, utan också försäkringen av högsta möjliga kvalitet i videostreaming. Oavsett var du befinner dig, kan du ha trygghet i att kunna övervaka och hantera din egendom när som helst. Dessutom förstår vi vikten av pålitlig datalagring. Därför erbjuder MEDcloud högkvalitativ lagring som ser till att dina videofiler är säkra, tillgängliga och inte komprometterade, så att du alltid kan ha tillgång till realtidsvisning eller tidigare inspelningar.

Flexibilitet med AXIS-kameror

Vid Mediateknik erkänner vi att varje klient har unika behov, vilket kräver skräddarsydda lösningar. Därför har vi valt att samarbeta med AXIS, en ledare inom övervakningskamerateknik. När du väljer vår tjänst, ansluter vi AXIS-kameror till vårt moln och konfigurerar dem enligt dina specifikationer. Vare sig det gäller att övervaka kontorsutrymmen, produktionsgolv, eller andra värdefulla tillgångar, är vårt team redo att rådgiva och erbjuda den bästa lösningen. Kombinationen av AXIS-kamerors tekniska överlägsenhet och vår expertis inom AI-tjänster säkerställer att din övervakningslösning är så effektiv, flexibel och pålitlig som möjligt.

AI bortom säkerhet

AI handlar inte bara om säkerhet. Kameror som passivt iakttar i väntan på brott eller händelse byts ut mot kameror som också konstant samlar anonym data för att kunna skapa olika former av analysunderlag baserat på metadata. Detta är ett avgörande verktyg för t.ex. retail eller dagligvaruhandel, som ger värdefull kunskap om kundbeteende, flöden och rörelsemönster.

Vi ansluter AXIS-kameror till vårt moln och anpassar våra AI-tjänster efter dina specifika behov. Oavsett om du behöver övervaka ditt företag,  eller annan egendom, kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Vår molntjänst ger dig också tillgång till den senaste tekniken inom AI-applikationer för CCTV-övervakning. Vi kan automatisera vissa processer, såsom ansiktsigenkänning och rörelsedetektion, vilket gör det enklare och snabbare att hitta relevanta klipp. Vi erbjuder också högkvalitativ lagring för att för att säkerställa att du alltid har tillgång till livetittande eller inspelningar..

På Mediateknik är vi stolta över att erbjuda molnbaserade CCTV-tjänster som är enkla att använda och anpassade efter dina specifika behov. Vårt team av experter kan hjälpa dig att välja rätt lösning och ge dig den support och hjälp du behöver för att komma igång.

Inte bara säkerhet

AI ökar integriteten eftersom träffsäkerheten vid sökning blir mycket bättre. Detta innebär att man inte behöver leta i samma omfattning och då minskar exponeringen av oskyldiga. Sök på ett signalement eller ett ansikte och systemet söker av inspelat material efter dessa kriterier. Sparar oerhört mycket tid och material kan snabbt nå t.ex polisen.

Varför välja AI och molntjänster från MED-Mediateknik?

-AI gör kameraövervakning intelligent och effektiv.

-Lagring i säkert och tryggt, svenskt moln.

-Alltid tillgång till den senaste tekniken. Nya AI funktioner adderas kontinuerligt.

-Väldigt prisvärt. Allt ingår i en månadskostnad: AXIS kamera, installation, Milestone plattform, AI, lagring, drift, support.

-Effektivt brottsförebyggande men också ett kraftigt marknads- och analysverktyg.

-Mediateknik har över 30 års erfarenhet av kameraövervakning och är certifierade enligt SSF1601.

-Över 1200 företag använder dagligen en eller flera tjänster från MED-Mediateknik.

-Mediateknik samarbetar frekvent med polisen.

Är du redo att utforska kraften i Kameraövervakning med AI?

Fyll i formuläret nedan, och vi kontaktar dig snarast med mer information. Vi ser fram emot att höra från dig!