Välkommen till Mediateknik – din partner för molnbaserade CCTV-tjänster med AI och den senaste tekniken inom säkerhet.

Vi är stolta över att erbjuda en molntjänst, MEDcloud, som som baseras på en Milestoneplattform och innehåller lagringsutrymme, AI-applikationer och streamingtjänster. Med vår molnbaserade lösning kan du enkelt övervaka och hantera din egendom från var som helst och när som helst, med högsta möjliga kvalitet och säkerhet.

Vi ansluter AXIS-kameror till vårt moln och anpassar våra AI-tjänster efter dina specifika behov. Oavsett om du behöver övervaka ditt företag,  eller annan egendom, kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Vår molntjänst ger dig också tillgång till den senaste tekniken inom AI-applikationer för CCTV-övervakning. Vi kan automatisera vissa processer, såsom ansiktsigenkänning och rörelsedetektion, vilket gör det enklare och snabbare att hitta relevanta klipp. Vi erbjuder också högkvalitativ lagring för att för att säkerställa att du alltid har tillgång till livetittande eller inspelningar..

På Mediateknik är vi stolta över att erbjuda molnbaserade CCTV-tjänster som är enkla att använda och anpassade efter dina specifika behov. Vårt team av experter kan hjälpa dig att välja rätt lösning och ge dig den support och hjälp du behöver för att komma igång.

Inte bara säkerhet

AI inte bara säkerhet. Kameror som passivt iakttar i väntan på brott eller händelse byts ut mot kameror som också konstant samlar anonym data för att kunna skapa olika former av analysunderlag baserat på metadata. Ett avgörande verktyg för t.ex. retail eller dagligvaruhandel som möjliggör värdefull kunskap om kundens köpbeteende, flöden, rörelsemönster m.m. Detta ger helt nya möjligheter för den fysiska handeln att förstå köpbeteenden flöden m.m.

AI ökar integriteten eftersom träffsäkerheten vid sökning blir mycket bättre. Detta innebär att man inte behöver leta i samma omfattning och då minskar exponeringen av oskyldiga. Sök på ett signalement eller ett ansikte och systemet söker av inspelat material efter dessa kriterier. Sparar oerhört mycket tid och material kan snabbt nå t.ex polisen.

Varför AI och molntjänster från MED-Mediateknik?

-AI gör kameraövervakning intelligent och effektiv.

-Lagring i säkert och tryggt, svenskt moln.

-Alltid tillgång till den senaste tekniken. Nya AI funktioner adderas kontinuerligt.

-Väldigt prisvärt. Allt ingår i en månadskostnad: AXIS kamera, installation, Milestone plattform, AI, lagring, drift, support.

-Effektivt brottsförebyggande men också ett kraftigt marknads- och analysverktyg.

-Mediateknik har över 30 års erfarenhet av kameraövervakning och är certifierade enligt SSF1601.

-Över 1200 företag använder dagligen en eller flera tjänster från MED-Mediateknik.

-Mediateknik samarbetar frekvent med polisen.

Hur skulle du ha nytta av AI i din verksamhet?  Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för mer information. Vi ser fram emot att höra från dig!