Installation

Installation
Vi tror inte på enbart distansarbete.
Vi skiljer oss lite från andra operatörer då vi har både kundtjänst och egna installatörer under ett och samma tak. Detta ger oss en styrka då vi kan gå steget längre och fysiskt agera problemlösare och utföra diverse installationsarbeten för att våra tjänster skall fungera optimalt.

Hela vägen
När man väljer operatör kan det var tryggt att veta att det finns riktig kompetens att tillgå. Det hjälper t.ex inte att man har nya fina datorer och en supersnabb Internetanslutning om nätverket är dåligt.
Därför har vi på Mediateknik  egna tekniker som utför såväl konsultation som felsökning och installationer. Vi är utrustade med det senaste i mätteknik och vi arbetar med allt från fibersvetsning till antennteknik.

Tänk på oss
Behöver ni lite hjälp med ”det tekniska” på företaget? Bara slå en signal på 0340-679290, så är vi redo att hjälpa till.

Vi utför bl.a.
-nätverk och WiFi
-fibersvetsning
-uppmätning av nätverk / fiber
-kamerainstallationer
-installation av PA
-antenn- och TV installationer
-installation av projektorer och konferenssystem

.

För fastighetsägare

Många val att göra.
TV, bredband och telefoni är i dag saker som bara måste fungera.
Ett bra kanalutbud, Internet med hög kapacitet och billig telefoni är vad man förväntar sig när man köper en bostadsrätt eller hyr en lägenhet. Att tillfredsställa alla kan vara svårt, därför är det extra viktigt att se till så att det finns en valfrihet. Där kommer fiber in i bilden. Att ansluta sin byggnad till ett öppet stadsnät är alltid att föredra, då de boende själva kan påverka sitt utbud fullt ut. En fiberanslutning till fastigheten ger också andra möjligheter som energimätning, kameraövervakning m.m.

Kontakta oss på 0340-679290 och boka en tid så går vi igenom just dina behov. Kostnadsfritt så klart.

Kontakta mig gärna angående installation