Fiber Borås

Välkommen till MED-Mediateknik, den lagom stora Internetoperatören, specialiserad på företagsbredband och som alltid är smidig att ha att göra med. Vi förstår vikten av att kunna erbjuda våra kunder en enkel och smidig upplevelse när det kommer till internetanslutningen. Därför sätter vi alltid kundupplevelsen i första hand och jobbar för att göra det så friktionsfritt som möjligt för dig och ditt företag. Vi är stolta över att erbjuda prisvärda och stabila tjänster med obegränsad kapacitet, så du aldrig behöver oroa dig för att tappa anslutning eller att behöva begränsa din användning.

Vi tror på att hålla allt in-house, och därför har vi vår egen kundtjänst och supportavdelning, så att vi alltid är där för dig när du behöver hjälp. Vi tror också på att kvalitetssäkra våra tjänster, så du kan vara säker på att du alltid får högsta kvalitet av oss.

Vi är baserade i Varberg, vilket innebär att vi är geografiskt nära Borås och kan agera snabbt och på plats om det skulle behövas. Vi erbjuder bredbandsanslutningar via stadsnät, svartfiber och LAN-LAN i hela Boråsområdet via SplitVision, Zitius, Telia, Itux och IP-Only. Och vi kan leverera obegränsad bredbandskapacitet på upp till 1000/1000 mbit, så att du aldrig behöver oroa dig för att inte ha tillräckligt med kapacitet.

Vi levererar bredband till små och stora företag med höga krav på driftsäkerhet och support. Fler än 1200 företag använder dagligen en eller flera tjänster från MED-Mediateknik. Vi erbjuder även andra tjänster såsom Wifi, Kameraövervakning, livestream, colocation och telefoni.

Vårt mål är att du som kund ska ha en så problemfri vardag som möjligt. Om du är intresserad av våra tjänster, fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig snarast. Vi ser fram emot att få bli din leverantör av Internet.

P.S. Kolla gärna in våra populära livestreamkanaler. Besök https://www.youtube.com/user/MediateknikVarberg.

.

Varför välja Mediateknik?

-Enkla, snabba och smidiga att ha att göra med. Specialiserade på företag.

-Lagom stora, lite mer personligt.

-Prisvärda och stabila tjänster med obegränsad kapacitet.

-Kundtjänst inhouse. Support är superviktigt för oss, den sköter vi själva.

-Inga dörrknackare eller telefonförsäljare.

-Baserade i Varberg. Geografiskt nära Borås.

-Även privatkunder är mer än välkomna 🙂