Fiber Göteborg

Bredband via fiber ger dig snabbare och säkrare uppkoppling i Göteborg. Därför väljer allt fler företag i Göteborg bredband via fibernätet. Vi på MED-Mediateknik ger dig det bästa av två världar – höghastighetsbredband via fiber och service som bara en mindre specialiserad operatör kan erbjuda. Tryggt, enkelt och kundvänligt.

MED-Mediateknik är en västsvensk bredbandsoperatör specialiserad på företagsanslutningar i Göteborg. Vi erbjuder en helhetslösning med datahall, supportavdelning, tekniker och installatörer under samma tak, vilket gör oss unika bland svenska operatörer.

Vi sätter kundupplevelsen i första hand och jobbar för att det blir så enkel och smidig som det går för dig och ditt företag. Det skall vara enkelt att köpa tjänsten, få den installerad och få hjälp om något inte fungerar som det skall.

Då vi geografiskt finns i Varberg och Göteborg kan vi dessutom agera snabbt och på plats om så skulle behövas. Allt för att du som kund skall få en så problemfri vardag som möjligt.

Vi erbjuder bredbandsanslutningar via stadsnät i Göteborg, svartfiber och LAN- LAN via net@seaside (Varberg Energi), Itux, Open Universe, Gotnet (Göteborg Energi), Splitvision (Borås Energi), Pingday (Öresundskraft), Mark Kraftvärme  samt IP-Only.

MED levererar bredband till små och medelstora företag med höga krav på driftsäkerhet och support i hela Sverige. Fler än 1000 företag använder dagligen en eller flera tjänster från MED-Mediateknik.

Vi kan i dagsläget leverera bredbandskapacitet på upp till 1000/1000 mbit i Göteborg.

Testa oss!