Driftinformation

För pågående driftstörningar klicka på http://mediateknik.net/pagaende/

Om ni upplever problem med er tjänst och det inte finns några rapporterade störningar eller planerade avbrott som påverkar just dig, ta för vana att inleda med att göra en omstart på tjänstefördelare/fibermottagare, router, telefonibox, tv-box m.m. En omstart gör ni genom att dra ur strömmen till enheten och låta den vara strömlös cirka 20-30 sekunder.

Servicefönster:

Måndagar mellan 05-07 används som servicefönster för servicearbeten/uppgraderingar. Störningar på Mediatekniks IP tjänster kan förekomma under dessa tider.

Planerade

Planerat arbete. Påverkar följande nät: Splitvision, Open Universe, ITUX. Datum och tid: 2019-12-06 kl. 00.01 – 06.00. Natten till den 6:e december kommer ett vägarbete utföras som innebar kabelförflyttningar som påverkar våra tjänster. Arbetet förväntas vara klart kl. 06.00 och upp till 4 timmar kan era tjänster komma att vara obrukbara. Planerat arbete. Nät: IP […]

Pågående

Inga rapporterade avbrott/driftstörningar. Har du problem med dina tjänster från Mediateknik och inga driftstörningar rapporterade? Vänligen börja med en omstart (dra ur strömmen). Löser inte det ert problem kontakta supporten på telefon 0340-219999.

Kända fel

2018-09-24 Certifikatproblem för mejl. Flera användare har hört av sig angående att det dyker upp felmeddelande främst på iPhones gällande certifikat. Detta är relaterat till att många användare har IMAP-konto och använt mail.ciaoip.se som domännamn för inkommande. Vänligen uppdatera inkommande server till imap.ciaoip.se under kontoinställningar istället för tidigare mail.ciaoip.se.

Avklarade avbrott/arbeten

Arbetet åtgärdat. Planerat strömavbrott Åkulla fiberförening 2019-12-03. Arbete pågår till kl. 15.00 Fram till klockan 15.00 pågår ett strömavbrott och drabbar dig som är ansluten till Åkulla Fiberförening i Varbergs kommun. Planerat arbete IP Only Härryda/Rävlanda natten till den 24:e november 2019. På natten 2019-11-24 kl. 00.01 och kl. 05.00 kommer IP Only genomföra ett planerat […]

Internet

Stabilt Internet via stadsnät, lan-lan eller svartfiber. 

Telefoni

Funktionell molntelefoni med fast och mobilt i samma växel.

CCTV-kamera

Övervakningskameror, ett enkelt och tryggt sätt att hålla koll.

Serverhall

Datacenter i absolut toppklass. Förvara din data hos oss. 

MEDview

Marknadsför din verksamhet live. Högkvalitativ webstream.

WiFi för
hela företaget

Nu kan vi leverera dina fibertjänster som telefoni, internet och TV. Vi hjälper er hela vägen från abonemang till installation.

Installation

När man väljer operatör kan det vara tryggt att veta det finns rikitg kompetens att tillgå.

Övrigt

Vi på Mediateknik ser ny teknik som en möjlighet till utveckling.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig !