CCTV Helsingborg

Varför kameraövervakning?

 • Kameraövervakning bidrar till att förbättra säkerheten i offentliga och privata utrymmen genom att avskräcka potentiella kriminella och hjälpa till att identifiera och åtala de som begår brott.
 • Kameraövervakning kan också bidra till att öka säkerheten i trafiken genom att övervaka trafikflödet och identifiera trafikbrott.
 • Genom att använda kameraövervakning kan man övervaka produktionsprocesser och identifiera problem som kan orsaka kvalitetsproblem eller produktionsstörningar.
 • Kameraövervakning kan också användas för att övervaka offentliga utrymmen och identifiera hot mot allmänheten.

Kameran har blivit en allt viktigare del av samhället och dess användningsområden blir allt fler. Numera kan en kamera utföra mycket mer än bara övervakning tack vare den nya AI-tekniken. Mediatekniks egna molntjänst, MEDcloud, tar kameraövervakning och AI-analyser till nästa nivå. Vare sig det gäller säkerhet eller analys, så börjar allting i MEDcloud. Här hittar du vår Milestoneserver, där allt inspelat material lagras, och här vi har samlat alla olika AI-tjänster.

.

Vad är skillnaden mellan AI-baserad kameraövervakning och traditionell övervakning?

 • Förbättrad säkerhet: Genom att använda AI-baserad CCTV kan kunderna få ökad säkerhet och minska risken för intrång och brott.
 • Realtidsvarningar: Kunderna kan få snabba varningar om potentiella hot i realtid, vilket kan hjälpa till att förebygga skador och minimera förluster.
 • Övervakning av viktiga områden: Genom att använda AI-baserad CCTV kan kunderna övervaka viktiga områden dygnet runt, vilket kan bidra till att förhindra oönskade händelser och öka säkerheten.
 • Mönster och trendanalys: Genom att analysera data över tid kan kunderna få värdefull insikt i mönster och trender som kan hjälpa till att förbättra säkerheten och optimera sina verksamheter.

MED-Mediateknik är en av de svenska CCTV aktörerna som kommit längst inom AI och kan nu visa upp ett urval av kraftfulla AI-tjänster. Tack vare en egen molnlösning kan vi paketera CCTV med AI på ett effektivt sätt och till ett mycket attraktivt pris.

.

Hur går det till i praktiken?

 1. Vi går igenom dina behov och önskemål, oavsett om det handlar om en brottsförebyggande åtgärd eller en mer omfattande analys som kan beröra flöden, besöksräkning, trafik m.m.
 2. Vi väljer ut den kamerasensor och AI-tjänst som passar just dig och dina behov. Vi omhändertar också den dokumentation som krävs enligt lag.
 3. Vi installerar kamerasensorn och kopplar upp den mot vårt moln, MEDcloud, där all lagring och analys sker. Vi sätter också upp korrekta övervakningskyltar.
 4. Vår supportpersonal är alltid nära till hands och kan vara behjälplig att ta fram inspelat material vid incident.
 5. All analys presenteras på det sätt du önskar och priset per kamerasensor/månad inkluderar allt (hårdvara, AI, lagring, licenser drift, analys, presentation och support). Säker lagring sker i vårt egna moln, MEDcloud, beläget i Varberg, Sverige

Inga system är för små, inga system är för stora. Bland våra kunder finns enskilda butiksinnehavare med 2 kameror men även stora komplex med +50 kameror. Våra lösningar är väldigt skalbara och vi anpassar utrustning och tjänster efter behov.

.

Varför välja Mediateknik som leverantör?

 • Över 30 års erfarenhet av CCTV
 • Certifierade enligt SSF 1601.
 • Egen molnlösning, MEDcloud. Belägen i toppmodern datahall i Varberg, Sverige
 • Certifierade samarbetspartners till Axis och Milestone
 • Certifierade installatörer
 • Allt ingår i månadskostnaden (hårdvara, installation, AI, molnlagring, drift, support, dokumentation GDPR & kamerabevakningslagen , skyltning)
 • Över 1200 företag använder dagligen en eller flera tjänster från MED-Mediateknik

Intresserad av kameraövervakning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast.