CCTV Falkenberg

CCTV är ett av de mest effektiva sätten att förebygga brott. MED erbjuder enkla och smidiga CCTV-system. I nära samarbete med svenska kameratillverkaren Axis tar vi fram lösningar som kan mer än ”bara kameraövervaka”.
Med över 30 års erfarenhet erbjuder vi små och medelstora företag i Falkenberg CCTV-övervakning som passar just din verksamhet. Att hålla ett ”vakande öga” över lokalerna, bakgården, lagret, parkeringen eller entrén höjer säkerhetsnivån markant.
Våra kameror kan se, räkna, känna av, känna igen, läsa, mäta och mycket mer. Vi kan leverera kameror som ser i mörker, som känner igen personer, som kan läsa av nummerplåtar och mycket mer. Utvecklingen går hela tiden framåt och egentligen är det bara fantasin som sätter gränser. Då vi geografiskt finns i närheten av Falkenberg kan vi enkelt besöka ditt företag och anpassa anläggningen efter företagets specifika behov.

Vi gör allt från enkla butiksövervakningar till avancerade system med olika skalskydd, radardetektorer, PTZ och värmekameror.

Vi på MED är också bredbandsoperatör och levererar olika typer av nätverkstjänster. Detta har vi stor nytta av när vi installerar CCTV. Exempelvis har vi ett eget moln i vår toppmoderna datahall i Varberg där du som kund kan känna dig helt säker på att inspelat material inte hamnar i fel händer. Vi ansvarar för att ditt material sparas och förvaras på ett optimalt sätt under total sekretess.

I Falkenberg kan vi erbjuda tre olika alternativ för lagring av inspelat material:
-LOKALT: Inspelat material sparas i server på plats hos kund
-SEMIHOSTAD: Inspelat material sparas i server på plats hos kund, men backup skickas till vårt moln.
-HOSTAD: Inspelat material sparas direkt i vårt moln. Ingen lokalserver behövs. Fiberanslutning krävs.

I samtliga alternativ ingår en mobil-app, så att du både kan titta live och på inspelat material direkt i mobilen eller i din dator vart du än befinner dig.

Vi erbjuder även tjänsten Medview, som egentligen inte har med CCTV att göra, men ändå innehåller kamera. Ett sätt att leverera vackra vyer i högkvalitativ live stream via till exempel Youtube. En vacker utsikt, ett torg, en golfbana, ett företag, Medview är tjänsten för dig som vill visa upp något i rent marknadssyfte. För att Medview skall fungera krävs fiberanslutning. Kameran monteras av våra skickliga installatörer på en höjd som omöjliggör identifiering och ingen inspelning sker.

Vår kundtjänst i Varberg har generösa öppettider och är alltid redo att hjälpa till vid frågor, teknisk support eller felavhjälpning. Här möts du inte av långa telefonköer och krångliga knappval. Vi tror på personlig och trevlig service!

Vi arbetar enbart med kända varumärken såsom Axis, Milestone och Genetech.
Fler än 800 företag använder dagligen en eller flera tjänster från MED-Mediateknik.