Bredband Falkenberg

Bredband via fiber ger dig snabbare och säkrare uppkoppling. Därför väljer allt fler företag i Falkenberg bredband via fibernätet. Vi på MED-Mediateknik ger dig det bästa av två världar, höghastighetsbredband via fiber och service som bara en lokal operatör kan erbjuda, tryggt, enkelt och kundvänligt.

MED-Mediateknik är en västsvensk bredbandsoperatör specialiserad på företagsanslutningar. Vi erbjuder en helhetslösning med datahall, supportavdelning, tekniker och installatörer under samma tak, vilket gör oss unika bland svenska operatörer.

Vi sätter kundupplevelsen i första hand och jobbar för att det blir så enkel och smidig som det går för dig och ditt företag. Det skall vara enkelt att köpa tjänsten, få den installerad och få hjälp om något inte fungerar som det skall.

Då vi geografiskt finns i närheten av Falkenberg kan vi dessutom agera snabbt och på plats om så skulle behövas. Allt för att du som kund skall få en så problemfri vardag som möjligt.

Vi erbjuder bredbandsanslutningar via stadsnät, svartfiber och LAN- LAN i hela Falkenbergsområdet via IP-Only.

MED levererar bredband till små och medelstora företag med höga krav på driftsäkerhet och support i hela sydvästra Sverige. Fler än 800 företag använder dagligen en eller flera tjänster från MED-Mediateknik.

Vi kan i dagsläget leverera bredbandskapacitet på upp till 1000/1000 mbit.

Testa oss!

Vi bjuder på fri startkostnad och en månad gratis bredband till fiberinkopplade företag i Falkenbergsområdet. Ingen bindningstid. Gäller till och med 28/2.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast.