Digitala trygghetstjänster från Mediateknik

Att få känna sig trygg i sitt hem och kunna få bo kvar hemma så länge man vill, tycker vi är en rättighet.

Därför har vi samlat en rad omsorgstjänster från flera av landets ledande leverantörer under namnet MEDtrygg.

Fortsätt leva som vanligt

Har du eller någon anhörig till dig ökat behov av omsorg, men vill ändå kunna fortsätta leva som vanligt hemma? Hos Mediateknik får du tillgång till Omsorgsportalen – Sveriges första oberoende marknadsplats för digitala hjälpmedel och omsorgstjänster i hemmet. Här hittar du digitala omsorgstjänster inom Trygghetslarm, Trygghetskamera, Anhörigstöd, Påminnelsestöd, Nyckelfria lås och mycket mer. Lösningar som skapar närhet till anhöriga på distans för ökad trygghet och självständighet. Välfärdsbredband är inkluderat i alla tjänster!

Hos oss kan både behövande och anhöriga få hjälp med smarta tillbehör som gör vardagen både enklare och tryggare. Tjänsterna färdas genom Varberg Energis stadsnät och inte ut via Internet för att ytterligare kunna säkerställa kvaliteten.

För vem?
Framförallt äldre personer och anhöriga som ännu inte har rätt till kommunala hjälpmedel. Ett exempel kan vara tidigare nämnt trygghetslarm. Eller för den som vill använda sin fiberinkoppling till fler spännande och intelligenta tjänster.

Se filmen om omsorgsportalen

Vi ökar din valfrihet och sjävständighet
Genom att förenkla och säkra vardagen för äldre, funktionsvarierade och anhöriga syftar tjänsterna till att öka valfriheten och självständigheten för de som vill kunna bo kvar hemma. Den boende, dess anhörig, kommun eller bostadsbolag beställer enkelt de valda tjänsterna direkt via Omsorgsportalen.se eller genom kostnadsfri konsultation i Mediatekniks butik på Härdgatan 20 i Varberg.

I MEDtrygg ingår även tjänster från Kalejdo som innehåller såväl rena säkerhetstjänster såsom inbrottslarm och brandlarm, men även smarta hem-funktioner. Hör av dig så berättar vi mer!

Vill du veta mer om MEDtrygg?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig !